A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Тиврівської селищної ради

15 і 16  квітня   на території лікарні  в Тиврові  буде працювати пересувний цифровий  мамограф   «Квітка» з  Подільського регіонального Центру онкології.

Дата: 01.04.2024 15:37
Кількість переглядів: 2

15 і 16  квітня  

на території лікарні  в Тиврові  буде працювати пересувний цифровий  мамограф   «Квітка» з  Подільського регіонального Центру онкології.

 

  Для проходження обстеження необхідно:

1) звернутися до свого сімейного лікаря для створення електронного  направлення;

 

2) попередньо записатися у медичного реєстратора Тиврівської амбулаторії сімейної медицини або за телефоном 067-434-68-03

 з 8.00. до 13.45  (під час запису вказати номер електронного направлення);

 

3)  на обстеження прийти за 15 хвилин до призначеного часу;

 

4)  мати при собі паспорт і роздруковане   електронне  направлення.   

 

Запрошуємо жінок старших 40 років, які :

-не проходили мамографічне обстеження  2  і більше років з профілактичною ціллю;

- не проходили мамографію 1 рік і більше за наявності патології молочних залоз;

- жінок із групи ризику раку молочної залози. До цієї групи відносяться  жінки у яких  наявна фіброзно-кістозна мастопатія  та будь-яка  патологія молочної залози, дисгормональна гіперплазія молочних залоз, хто мав післяпологовий мастит, мав травми молочної залози, має наявні неприємні відчуття, дискомфорт,біль в молочній залозі, виділення з соска або його втягнення, зміни шкіри молочної залози, наявність підозрілих плям, родинок на шкірі молочної залози,  вузлові поодинокі новоутворення в молочній залозі,  збільшення або ущільнення аксилярних, над-та підключичних лімфатичних вузлів, жінки із змінами в щитовидній залозі, жінки з дисгормональною гінекологічною патологією, вік  понад 40 років (є вагомим фактором ризику у виникнення раку молочної залози),  жінки із спадковою або сімейною схильність (жінки у яких матері або сестри хворіли на рак  МЗ), пізня менопауза, ранній початок ms,  народження першої дитини у віці понад 30 років, переривання вагітності,  жінки, які ніколи не народжували, які мають ожиріння понад 40 % від нормальної ваги;  цукровий діабет, гіпертонічну хворобу, системно палять та вживають алкоголь.

 

   Злоякісні новоутворення молочної залози посідають перше місце у структурі онкологічної захворюваності  та смертності жіночого населення в Україні.

    Виявлення раку молочної залози на ранніх стадіях створює умови для найменш травматичного і ефективного  лікування та високої ймовірності одужання, а також  дозволяє досягти суттєвого зменшення смертності від цієї недуги.

   Поважайте себе та будьте здорові.

Адміністрація КНП «ЦПМСД» Тиврівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень